Bemutatkozás

Meleg szeretettel köszöntelek a Tündérkéz webáruházban!

Nagyné Katona Ildikó vagyok, ny. középiskolai tanár, elkötelezett híve a környezetvédelemnek, és az „Egy életen át tartó tanulásnak”.

4 évig tanultam gimnáziumban a szabás-varrást, közben édesanyámtól nemcsak varrni tanultam, hanem kötni, horgolni, hímezni is. Közben elsajátítottam a patchwork technikát, a szabad gépi tűzést, és 3 évig foglalkoztam vertcsipke készítéssel is.

Nyugdíjba vonulásom után kezdtem el tanulni a különböző stílusú, fazonú táskák varrását, nagyon izgatott, hogyan lehet a különböző kézimunka technikákat a táskákon is megjeleníteni. Rengeteg fazont kipróbáltam, és mindegyik darabon tanultam valami fontosat.

Ezeket a korábbi munkáimat megtekintheted a
Tündérkéz facebook oldalamon!

Egy teljesen új lehetőség kínálkozott, amikor 2022 nyarán megismerkedtem az afrikai pamutvászonnal és az Afrikatextillel. Azonnal újabb kreativitásra inspiráltak ezek a különleges, ezer színben pompázó anyagok. 2022 szeptemberében döntöttem el, hogy elkezdem táskákon kombinálni az egyszínű vastag vásznakat, gyöngyvásznakat az afrikai pamutvászon motívumaival. Az eredmény maga lett a csoda! És ekkor született meg bennem az a gondolat is, hogy indítok egy kis webáruházat, ahol online értékesíteni is tudom a termékeimet.

A válltáskák, hátizsákok, crossbodyk, neszesszerek stb. mellett továbbra is készítem az öko-termékeket (újraszalvéták, uzsitáskák, kenyeres zsákok), az újrahasznosított farmer táskákat, és teljesen új kategóriaként jelenik meg – az African Wax mellett – a „Művészetek vásznon”, ahol híres festők alkotásainak, építészeti emlékeknek, világvárosoknak stb. vászonra álmodott motívumait használom majd fel.

Szívből remélem, tetszenek majd Neked az egyedi, különleges termékeim, és legalább olyan örömöt találsz majd bennük, amilyen örömmel és lelkesedéssel én készítettem.

Szívélyes üdvözlettel:

Rólam mondták